Biografia

Flamingo Tours va ser una famosa agència de viatges de la costa oest dels Estats Units d’Amèrica que va viure la seva esplendor a principis dels anys cinquanta. La seva pubilla, Serena Flaming, que va viatjar arreu del món cantant, ballant i fent exhibicions de wrestling femení, va tenir diversos fills repartits pel globus terraqui que finalment es van reunir per a la pràctica del rock n’ roll més enllà de les seves pròpies fronteres culturals. Van partir amb avioneta cap a les illes del Mar del Nord i després d’un vol amb escala a Hawaii van acabar a Mèxic. Allà hi van descobrir les cançons dels seus avantpassats i van cantar ranxeres completament beguts. Ara, de tornada als aiguamolls del sud, s’obren camins plens de serps i taràntules… blues llunyà que fumiga els getantins camps de blat de moro.
Avui, Flamingo Tours és una banda de rock n’roll independent de Barcelona, ​​que destaca per una veu pròpia diferent i difícil de trobar a el panorama nacional. La seva música és un autèntic viatge a les arrels, però amb la mirada i l’expressió del s. XXI. Un beuratge preparat sàdicament per Myriam Swanson (veu) amb Artem Zhulyev (Saxos) , Salva Suau (bateria), Santos Puertas (guitarra) i Joan Vigo (baix elèctric i contrabaix)

Wild Beasts From The South és el tercer disc de Flamingo Tours. Ritmes profunds entre Detroit i Barcelona sota la producció de Jim Diamond (White Stripes, Sonics). Wild Beasts From The South sona càlid i vintage, apocalíptic i rabiós. Un disc ple d’assassins en sèrie, voodoo, homes llop i paisatges abandonats. 14 històries sobre monstres explicades en dos idiomes i acompanyades de la poesia dels pantans. Un somni que recorre la mitologia dels Southern States fins a les  Apalache Mountains, on s’hi troben les bèsties salvatges del sud.
El disc, editat pel segell barceloní Chesapik, és una meravellosa edició, en format gatefold amb vinil de color i cd, dissenyada per Tomeu Mulet i la fotògrafa Noemí Elies.

Música

RANG DEL CAIXET

Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.