LADY LUCK

Lady Luck és un quartet nascut el 2023 de la unió de 4 músics prestigiosos de l’escena barcelonina amb àmplies carreres i experiència internacional (Excitements, Cepeda, Zalon Thompson, Senyor Oca, Russell Jackson, Larry McCray…), amb la intenció de posicionar-se a l’escena musical barcelonina i europea. Tots ells comparteixen l’amor per la música d’arrel americana: Soul, rock, blues, folk, Americana. Juntament amb el seu bagatge apareix el que ja, a dia d’avui, s’anomena el so Lady Luck.

Els seus membres són:

Pol Cardona – Cantant

Albert Greenlight – Guitarra

Ruben Alcázar – Baix

Miki Grau – Bateria

“Volíem unir els nostres coneixements i experiències col·lectives per mostrar al públic la nostra passió per la música d’arrel americana amb una proposta original i de composicions pròpies”
La banda està immersa en l’enregistrament del que serà el seu primer àlbum que veurà la llum a finals de 2024, havent ja publicat un parell de singles “live in Studio”, gravat en directe als estudis Sol de Sants. El grup vol aprofitar aquest curs per donar a conèixer la seva formació i la seva feina. Aprofita per poder dir, d’aquí a un parell d’anys: ” jo vaig ser el primer en portar-los”.

RANG DEL CAIXET


Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.