Biografia

Magnolia és un quartet de jazz arrelat a la tradició.El seu primer disc “That’s a Plenty”(2015) va ser enregistrat a la sala Jamboree de Barcelona , i amb la seva participació en la pel·lícula “El Elegido”d’Antonio Chavarrías  Magnolia va iniciar la composició de temes propis. Cançons com “To send my love” i “Get out the door”apareixen al film.

Magnolia és un projecte liderat per Myriam Swanson i on hi col·labora amb Francesc Capella, Xavi Hinojosa i Paco Weht, amb els qui va presentar el passat  2019 el seu darrer treball “This Joint’s Too Hip For Me”, de la mà del segell Freshsound. El cinema noir i el blues a la veu de la Myriam Swanson es troben irremissiblement amb el bebop i el swing, per celebrar els funerals per l’amor romàntic, en aquest àlbum que va prendre el seu nom de la cançó This Joint’s Too Hip For Me (“aquest tuguri és massa modern per mí”, de la pianista i cantant Betty Hall Jones). Un títol que reflecteix aquesta idea de la cantant de blues que s’acosta al jazz amb certa timidesa però que hi aporta tota la personalitat vocal i la ironia característiques de l’estil.

Entre d·altres esdeveniments, Magnolia ha deleitat a les Nits de la Pedrera, Festival Mas i Mas, Vijazz, Festival de Jazz de Terrassa, Nits d·Estiu de Platja d·Aro i és artista AIE Jazz.

Música

RANG DEL CAIXET

Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.