Biografia

Mr Dynamite és un espectacle que homenatja a una de les figures més influents de la música moderna des de la segona meitat del s.XX: James Brown. “The Godfather of Soul”, “The Hardest Working Man in Show Business” eren algun dels sobrenoms amb els que era conegut el Rei del Soul i el pare del Funk. Aquest espectacle reviu l’experiència que es podia trobar al Apollo Theater de Harlem a principis dels 70’s: vuit músics que s’enfronten a la complexitats tècniques i musicals dels temes de Brown que abarquen multitud de gèneres dins de la música afroamericana juntament amb una veu irrepetible i una direcció musical sense igual. Un espectacle trepidant de principi a final ple de Soul, Funk i R&B i format pels següents músics:

JEFFERSON OTTO GONSALVES (drums): Com a bateria professional, compagina el seu treball entre actuacions, sessions d’enregistrament i didàctica. És part del quadre de professors de l’ESEM RemenberingPrince, Cafè Soul, Charlie Moreno Band, Powafunk són alguns dels projectes en què ha participat.

CHARLIE MORENO (bass): És baixista, compositeur, productor i arranjador. Ha tocat amb grans músics de l’escena internacional i nacional com Chuck Loeb, Eric Marienthal, Joel Rosenblatt, Javier Sánchez, Kike Perdomo, ClarenceBekker, David Bisbal, David Bustamante, Chenoa o Shaila Dúrcal, per esmentar-ne només uns quants.

MICHEL CLAVERO (JB): Cantant de veu poderosa, es caracteritza per la seva connexió immediata amb el públic, aconseguint crear una simbiosi públic-artista que fa que tots els assistents es sentin part de l’espectacle.
La seva trajectòria és molt extensa: Liderant bandes de reconeguda trajectòria (Cafesoul, Mr Dynamite), també ha enregistrat diversos LP i ha col·laborat amb altres artistes com Pep Poblet, Monica Green, Alex Zayas o Joan Figueras. És aquest tipus de cantant a qui agrada tenir-ho tot controlat a l’escenari al mateix estil de James Brown, la seva influència més gran.

LALO LÓPEZ (GUITAR): Una de les mans dretes més ràpides de l’estat. Guitarrista i compositor de la Fundació Tony Manero, ha convertit el Funk en la seva forma de vida, tocant amb Chocadelia Internacional, Cardova, Los Fulanos, TheExcitements, Joel Sarakula i Nación Funk All-Stars.

JOSE GALLARDO (KEYS): Teclista amb una llarga trajectòria dins de l’escena, participant en multitud de projectes com Cafè Soul, Trafic, Sabor de Gràcia, Jaleo, etc…

LEO TORRES (TRUMPET): Trompetista afincat a Barcelona que ha acompanyat a un gran nombre d’artistes internacionals: Isaac Delgado, Maceo Parker, Jamie Cullum o Dick Oatts entre d’altres.

ROBERTO ALBRECIA (SAX): Llicenciat per l’ESMUC en l’especialitat de Música Moderna, compagina la seva faceta d’intèrpret en un important nombre de projectes de renom de Catalunya amb la de docent.

POL PADRÓS (SAX): Saxofonista barcelonè, té el Grau Superior pel Taller de Músics de Barcelona. Destaca per la seva versatilitat a l’hora de tocar diferents estils i per la facilitat i el gust a l’hora de realitzar composicions i línies pròpies.

RANG DEL CAIXET

Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.