Biografia

Outer Space és un septet català format a Barcelona, un projecte que neix fruit d’una personal barreja entre estils africans com l ‘Afrobeat, l’Afrosoul o l’EthioJazz, i els ritmes estàndards del funk dels anys seixanta.

Un còctel explosiu que convida a viatjar amb la ment i a endinsar-se en l’espai exterior a través d’un repertori de temes instrumentals originals amb un evident enfocament màntric que situa Outer Space molt a prop de l’òrbita de Fela Kuti o The Budos Band.

Outer Space edita el seu primer treball de la mà de Tucxone Records, un LP anomenat “Chase Across Orion” a finals del 2015, gravat de forma totalment analògica i amb una rebuda excel·lent per part de la premsa generalista i especialitzada, així com del públic, que no ha dubtat ni un instant a acceptar l’oferta de realitzar un viatge per l’Outer Space.

La banda barcelonina segueix trepitjant els escenaris per compartir noves emocions, amb composicions plenes de groove, soul, melodies etíops, ritmes afroamericans i harmonies hipnòtiques.

La seva música beu de la influència de l’Ethio Jazz, fundat als anys 60 per Mulatu Astatke. Les melodies característiques de la tradició etíop ens transporten a l’Àfrica més oriental. Els directes d’Outer Space són una aventura imprevisible. L’espectador s’endinsa en el viatge que proposen els músics, compartint amb ells el seu mantra còsmic.

Com si es tractés d’una banda sonora, l’oient es veu immers en una catarsi astronòmica. Un viatge experimental que ells mateixos defineixen com a “Afrosoul Instrumental“. Deixeu-vos seduir pel misteri d’allò desconegut. Com deia Joseph Conrad, “(…) sembla conduir directament al cor de les immenses tenebres”.

Música

RANG DEL CAIXET

Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.