Biografia

No han nascut a Kingston, no han estudiat a l’Alpha Boys School, no han trepitjat els estudis Federal, ni han actuat mai al Ward Theatre, però la sang que circula per les seves venes transpira ackee & saltfish

Soweto és un grup de música jamaicana originari de la Vil·la de Gràcia al 1998. No han nascut a Kingston, no han estudiat a l’Alpha Boys School, no han trepitjat els estudis Federal, ni han actuat mai al Ward Theatre, però la sang que circula per les seves venes transpira ackee & saltfish; a les seves neurones ressonen els tambors de les Wareika Hills; els seus pulmons inspiren aire de les Blue Mountains i a les seves orelles hi flueixen els sons de la Jamaica dels 60.

Quan actuen en directe es nota la passió de Soweto per l’ska jamaicà. La seva devoció per l’estil s’intueix en els detalls que inclouen a cada tema, des dels instruments principals, fins a les aportacions més amagades, que ens transporten al so purista, tradicional i jazzístic dels clàssics de Coxsone, Reid, Buster, Kong, Chin o Yap. Tésí, aque nt  aixhan estíat convidats a Jamaica a participar en un dels esdeveniments culturals més importants com a únic grup estranger.

Sense cap tipus de dubte, una de les millors formacions del Ska tradicional en l’àmbit nacional, talent, admiració, respecte i amor per obtenir el reconeixement internacional que la cultura jamaicana mereix.

Música

RANG DEL CAIXET

Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.