Biografia

NeoPsych Rock & Manchester Sounds since 2001

Stay és una banda barcelonina de rock psicodèlic amb sis àlbums editats des del 2005 i quatre EP al Regne Unit. Reinventen l’esperit de la psicodèlia via Manchester des d’una perspectiva única. Els seus tres últims LP editats Passport to Freedom (Subterfuge, 2010) i The Fourth Dimension (Subterfuge, 2012), gravat a Liverpool, i The Mean Solar Times (Picture in my Ear/Rock Indiana, 2016) els van permetre girar per sales i festivals de tot el país i compartir escenari amb Beady Eye, Ocean Colour Scene o The Pretty Things, amb actuacions al Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia.

The Mean Solar Times, produït per Owen Morris (Oasis, The Verve) i en què col·labora Andy Bell (Ride, Oasis) va obtenir una molt bona resposta entre els mitjans especialitzats internacionals el 2016 i va arribar a ser primícia als mitjans anglosaxons Mojo, Q magazine i The Big Takeover (Top 40).

Acaben de publicar nou àlbum, Old Sounds Of Modern Music de la mà de Magic Mountain Records (2021), amb una acollida excel·lent tant per part del públic com de la crítica.

STAY ofereix concerts amplificats i acústics segons les necessitats

Música

RANG DEL CAIXET

Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.