Biografia

The Slingshots: Grup revelació de l’any 2015 i 2017 tant a nivell nacional com a nivell internacional dins de la categoria Soul/Funk després d’editar el seus primers LP  “Is This Soul?” (Rocafort Records) i “Spread The Mud!” (251 Productions).

THE SLINGSHOTS ha rebut excel·lents critiques de la premsa generalista i de mitjans especialitzats (TV3, C33, BTV, El Món a RAC1, Catalunya Ràdio, Radio3, La Vanguardia, Diari Ara, Mondo Sonoro, Ruta 66…).

La seva música també ha estat utilitzada com a sintonia en diversos programes de la CCRTV, películes i sèries de televisió d’àmbit generalista, així com en spots publicitaris internacionals i en programes de música especialitzada com The Craig Charles Funk and Soul Show (BBC-UK) o El sótano de Radio3.

The Slingshots s’ofereix com una formació de 8 músics, una explosió de música negra, funk, suor i llàgrimes d’alegria és el que  proposen cada cop que trepitgen un escenari. Sales, festivals i festes de tot l’Estat i d’Europa així ho confirmen.

També treballen en un format més íntim i ajustat, sense perdre ni una mica de l’energia que els caracteritza i en un format a gran escala amb la presència de més de 20 músics a dalt de l’escenari.

Properament, a finals d’aquest 2022 editaran nou material per encarar el 2023 amb força i contundència des de dalt de l’escenari.

Música

RANG DEL CAIXET

Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.