Biografia

THE SPARKLES

The Sparkles són una banda barcelonina amb una llarga trajectòria musical, El grup està format per tres veus femenines i quatre músics veterans de l’escena del R&R barcelonina.
La proposta musical de The Sparkles evoca els grups femenins i solistes de les dècades dels 50’s i 60’s: The Crystals, The Ronettes, Lesley Gore, The Marvelettes, Martha & The Vandellas, The Shirelles, les cançons que sortien del Brill Building, on hi treballaven Carole King o Neil Sedaka són algunes de les moltes referències musicals de la banda.
The Sparkles aconsegueixen crear un espectacle que s’acosta moltíssim als grups originals que van practicar aquests sons. És una proposta original que recrea aquest so des del complet respecte i admiració pel gènere.
Amb tres treballs discogràfics al mercat han participat en festivals nacionals i internacionals tenint una fantàstica acollida a Alemanya, França i Itàlia. Una proposta original i diferent que ens evoca als drive-in cinema i als sons més melosos i sofisticats dels 50’s i dels 60’s. Un plaer per a tota la família.

The Sparkles són:

IRENE ORTOLÀ (veu)

ANITA DÍAZ (veu)

LÍDIA SOBRINO (veu)

EMILIO TORRES (bateria)

MANUEL CASADO (guitarra)

IGNASI POCH (sax)

LUIS MARTÍN (baix)

Música

RANG DEL CAIXET


Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.