Biografia

Al melòman el traslladen al Delta i als camps de cotó de Mississipí mentre els escolta.

Al melòman el traslladen al Delta i als camps de cotó de Mississipí mentre els escolta. El duo format pels germans Puertas (en Santos a la guitarra i veu i en Víctor a l’harmònica i la veu) és el màxim exponent del blues acústic que es realitza a l’Estat Espanyol. Algunes de les seves majors influències són el llegendari duo Sonny Terry i Brownie McGhee, o altres duos com Paul Rishell i Annie Raines o John Cefes i Phil Wiggins. Després de tocar junts durant més de 15 anys, The Suitcase Brothers han desenvolupat un estil únic, apassionat i pur, un duo que ja ha seduït l’audiència de blues a tot el món.

The Suitcase Brothers van guanyar el segon premi en la categoria solista / duet al Blues Challenge Internacional celebrat a Memphis el 2013, i van tornar-hi de nou el 2014, essent finalistes entre els més de 100 artistes que hi van participar.

Les oportunitats de veure’ls en directe són escasses, així que no es pot permetre el luxe de, quan estan a prop, viatjar amb ells pels racons més melancòlics i primigenis que el seu Blues comporta.

Música

RANG DEL CAIXET

Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.