Biografia

THE TWISTED WHEELS neix a Barcelona quan un grup de músics amb amplis coneixements de Soul, Funk i R&B decideixen unir-se per crear un projecte amb una identitat molt marcada per un estil específic: el Northern Soul. La seva experiència en bandes similars avala aquest projecte, liderat pel vocalista John Valero, que pretén reviure l’escena Soul dels anys 60 i 70 d’Anglaterra mitjançant un repertori que combina les composicions pròpies  amb versions d’alguns dels millors hits que sonaven en les allnighters dels clubs d’Anglaterra.

Durant aquest temps, THE TWISTED WHEELS ha treballat com a banda resident del Benidorm Soul Festival, referent absolut dins de l’escena Northern Soul Europea i on ha actuat també com a backing band dels diferents artistes que han passat pel seu escenari com TOMMY HUNT (THE FLAMINGOS), EDDIE HOLMAN, DERECK MARTIN, SPYDER TURNER o BOBBY HUTTON. L’experiència i el bagatge d’acompanyar a aquestes llegendes vives del Soules converteix en la seva millor carta de presentació.

Actualment, THE TWISTED WHEELS treballa en l’edició del seu primer LP, que veurà la llum durant aquest 2023 i que compta amb la participació en la producció de Tommy Hunt.

THE TWISTED WHEELS són:

John Valero: veu.

Manu Miró: guitarra.

Walter Chiappini: baix.

Sergio Rabasa: bateria.

Sergi Basart: trompeta.

Sergi Franch: saxo tenor i baríton.

Aleix Sinteman: Hammond i teclats.

Música

RANG DEL CAIXET

Contractació

    Esdeveniment

    PrivatFestivalConcert individual

    He llegit i ACCEPTO la Política de Privadesa.